Om os

Muggle Alley I/S er en lille familiedrevet online gamestore. Vi startede vores projekt i februar 2020 med at jage distributører og lave aftaler. Vi har forskellige leverandører og forhandler/snakker med dem hele tiden for at få bedre priser så vi kan tilbyde jer mere fordelagtige priser. Midt marts startede vi så med opbygningen af vores hjemmeside, det går stille og roligt fremad da vi selv står for det hele.

På sigt er det vores ambition at åbne en fysisk butik i Nordsjælland om det bliver i vores hjemby Helsinge eller om det bliver i en lidt større by som Hillerød ved vi ikke på nuværende tidspunkt, meget af det kommer an på hvor godt i tager imod os.

De fleste af vores konkurrenter har focus på Magic the Gathering - vi er naturligvis også opmærksomme på Magic the Gathering, vores primære fokus er dog på Pokémon da det er her vi selv har den største interesse.

Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe jer med de bedst mulige priser og højeste kvalitet. Er der noget du er i tvivl om så tøv ikke med at kontakte os.